9altitudes.jpeg

9ALTITUDES

PLM | ERP | IOT | AR | CAD | CRM | E-COMMERCE | DMS | BUSINESS ANALYTICS

Sinds we onze ambities hebben uitgesproken om een sterke Europese digitale partner te worden, blijft de groep groeien. Met meer dan 450 medewerkers in 5 verschillende landen werken we aan die droom onder een nieuwe gemene deler: 9altitudes. Die omvat Ad Ultima Group, Pylades, Cayentis, Optimate en Admiral Dynamics.
9altitudes gaat verder dan enkel expertise om digitale bedrijfstransformatie bij bedrijven mogelijk te maken. Digitale bedrijfstransformatie is wat we doen. Ervoor zorgen dat organisaties klaar zijn om de eindklant van vandaag en die van morgen te bedienen.
Als Europese end-to-end-partner bereiken we de doelen van onze klant, gestimuleerd door geïnspireerd denken. Overbruggen van teams en hun kennis om echte waarde te leveren die verder gaat dan expertise.
We adviseren onze klanten om samen de juiste beslissingen te nemen en helpen ze stap voor stap. We werken met een langdurige en toekomstbestendige samenwerking in gedachten.
Naast ERP, IoT & PLM (Product Lifecycle Management) heeft de groep diepgaande kennis van CRM, DMS (Document Management Systeem) en Business Analytics. De filosofie van de gecombineerde groep is om een langdurige partner te zijn op basis van bewezen platforms van wereldklasse van Microsoft en PTC. Deze worden aangevuld met best practice bedrijfsprocessen die zijn afgestemd op de zakelijke behoeften van de klant. Dankzij onze branchekennis zijn we in staat om snelheid en kwaliteit te combineren in hun digitale transformatie. 

https://www.9altitudes.com/

 

HOW TO APPLY

Om jou beter te leren kennen, willen we graag weten wie je bent en wat je drijft om bij ons om te komen werken. 
Stuur je CV en een gemotiveerd schrijven elektronisch door naar careers@adultimagroup.com.
Na een grondige CV-screening contacteren we jou om telefonisch af te stemmen. 
De juiste klik? Tijd om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten.
Let’s meet! In een 1ste ontmoeting maak je kennis met een verantwoordelijke van ons HR-team.
Still connecting? In een 2de ontmoeting maak je kennis met de verantwoordelijke van het kennisdomein waarnaar jouw interesse uitgaat.