aceingenieurs-enadviesbureau.jpeg

ACE

ELEKTROMECHANICA | MACHINEBOUW | MECHANISCH ONTWERP | INDUSTRIËLE AUTOMATISERING | CONSTRUCTIETECHNIEK | PRODUCTONTWIKKELING

ACE is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in Electromechanical engineering.
Wij zijn actief in België en Nederland, met voor België kantoren in Gent en in Lummen.
Onze slogan is ‘Be Ingenious’. Ingenious is analyseren, ontwikkelen, ontwerpen en realiseren, met het succes van de opdrachtgever als uitgangspunt. Het is de toegevoegde waarde van individuele competenties ondersteund door een professionele organisatie met grote expertise en ruime ervaring. Het is geloven en investeren in nauwe samenwerking in de keten en co-engineering met toekomstige maakpartijen.
Samen met ons team van ingenious engineers realiseren wij projecten binnen vijf businessunits:
- Constructietechniek
- Industriële Automatisering
- Mechatronica 
- Productontwikkeling
- Automotive

Werken mag niet eentonig zijn, zonder uitzicht op functieontwikkeling.
Om deze reden hanteren we bij ACE een projectmatige aanpak, waarbij onze medewerkers aan de hand van wisselende uitdagingen hun carrière opbouwen.
De engineers binnen deze units kennen de markt. Ze zijn up-to-date wat betreft de technologische ontwikkelingen op hun vakgebied en hebben uiteraard diepgaande en specifieke kennis.
In de cultuur van ACE ligt een diepgewortelde drang tot vernieuwing verankerd. Wel altijd pragmatisch en zonder zaken als kosten en doorlooptijden uit het oog te verliezen. Die kracht wordt al ruim 35 jaren erkend door gerenommeerde multinationals, middelgrote ondernemingen, maar ook door startende innovators en diverse onderzoeksinstellingen.

De jarenlange relaties met deze opdrachtgevers bevestigen onze visie ten aanzien van samenwerking, creativiteit, professionaliteit en daadkracht. Be ingenious! 

https://ace.eu/nl/

 

HOW TO APPLY

Wil je graag meer weten of meteen solliciteren?
Op volgende manieren kun je ons contacteren:

- Spreek ons aan tijdens de jobbeurs
- Solliciteer via onze website: https://ace.eu/nl/werken-bij-ace/
- Stuur een e-mail naar: aswin.kusmanto@ace.eu