arcellor.png

ARCELORMITTAL

TOPMEDEWERKERS, INDUSTRIE 4.0, GEÏNTEGREERD STAALBEDRIJF, DUURZAME STAALPRODUCTEN, CIRCULAIRE ECONOMIE

Het creëren van innovatieve en duurzame staalproducten voor een brede waaier van dagelijkse toepassingen is waar wij - het ArcelorMittal Belgium team - voor staan. Auto’s, windturbines, designwoningen… overal waar je kijkt, kom je ons staal tegen. Onze sterke punten zijn duidelijk: we werken met hoogopgeleide professionals, we staan dicht bij onze klanten en onze infrastructuur maakt samenwerking met complementaire sectoren mogelijk. Daarnaast wordt ons staal ook gezien als de hoeksteen van een circulaire economie en als basismateriaal voor hernieuwbare energie.
Doorheen onze sites in Gent, Luik, Genk & Geel, ligt de nadruk op veiligheid, innovatie en kwaliteit. De kracht van onze onderneming ligt in ons vermogen om te innoveren en de grenzen van de staalproductie continu te verleggen om nog meer te evolueren in de richting van de ‘slimme fabriek van de toekomst‘. We zoeken voortdurend naar doorbraken in processen, werkmethodes en producten en ontwikkelen vandaag reeds een visie over waar we binnen 20 jaar wil staan. Hierin speelt ‘Industrie 4.0’ een hoofdrol, wat onze manier van produceren de komende tien jaar fundamenteel zal veranderen. Centraal in dit verhaal staan onze collega’s. Geen vooruitgang immers zonder teamwerk.
Start de transformatie op https://belgium.arcelormittal.com/jobs/ 

 

HOW TO APPLY

Wanneer je solliciteert op een vacature, voert ons HR-team een eerste screening uit op basis van je academische kwalificaties.
U wordt uitgenodigd voor een gesprek, zonder tests.
U wordt beoordeeld aan de hand van een aantal interviews in twee selectierondes.
Je ontmoet niet alleen ons HR-team, maar ook mensen van wat misschien wel je toekomstige afdeling wordt.
Zo krijg je een goed beeld van ons bedrijf en van de functie zelf.
Als je na twee selectieronden als eindkandidaat uit de bus komt, doen we je onmiddellijk een voorstel voor een arbeidsovereenkomst.