beaulieuinternationalgroup.png

BEAULIEU

CHEMISTRY | MANUFACTURING | PROCESS INDUSTRY | INTERNATIONAL | INNOVATION | SUSTAINABILITY | ENGINEERING | TALENT FIRST ORGANIZATION

Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), technische halffabrikaten (garens, vezels, technisch textiel en technische platen) en is leider in een breed gamma van vloerbekleding voor de residentiële en commerciële markt alsook meubelstoffen.

We werken doelgericht en met passie aan de toekomst. Dankzij onze prestaties op het vlak van innovatie, kwaliteit en marktpositie hebben wij een onvoorwaardelijk geloof in de unieke troeven van B.I.G. Onze ondernemingsgeest en ambitie zijn de drijvende krachten achter een permanente toegevoegde waarde voor klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin wij werken.

Ondernemerschap

Het is geen geheim: wij houden van een goede uitdaging. Dat komt omdat we weten dat we het juiste talent in huis hebben om ver te geraken, van ruimdenkende medewerkers tot kritisch denkende managers. Samen bedenken ze niet alleen manieren om beter te presteren, maar zijn ze ook bereid om daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Dankzij deze mentaliteit is B.I.G. uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector.

Duurzaamheid

Bij Beaulieu International Group erkennen we de noodzaak om onze activiteiten blijvend duurzamer te maken. Van ontwerp tot productie en distributie: elke fase van onze toeleveringsketen biedt kansen om de planeet te beschermen. Het is onze missie om die kansen ten volle te benutten en zo langetermijnwaarde te creëren voor alle stakeholders.

We concentreren ons niet alleen op onze eigen activiteiten, maar bieden onze klanten ook een aanbod milieuvriendelijke producten dat met de dag groener wordt. Deze tweezijdige benadering van duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze algemene strategie.

Innovatie

In tijden waarin verandering de enige constante is, is innovatie belangrijker dan ooit. Alleen wie snel kan inspelen op opkomende marktbehoeften en -trends, zal het maken.

Welnu, dat is precies wat we willen.

Innovatie is al vele jaren verankerd in alle segmenten van onze groep. Onze gestructureerde, evenwichtige en gedeelde inspanningen helpen B.I.G. om een duurzaam concurrentievoordeel op lange termijn te creëren.

Maar liefst 100 medewerkers zijn direct betrokken bij R&D binnen Beaulieu International Group. Ongeveer 65 van hen werken aan (kortlopende) projecten in onze 3 business units, terwijl ons Research Engineering & Development team (RED) van 35 medewerkers betrokken is bij divisie-overschrijdende langlopende projecten. Deze evenwichtige aanpak zorgt voor een gezonde en continue innovatie-output. 

 

HOW TO APPLY

For the R&D job offers (project engineer, automation engineer): send your CV to elodie.wauters@bintg.com
Fot the ICT recruitment reserve: send your CV to geert.boone@bintg.com