jdn logo.jpeg

Jan De Nul

DREDGING, OFFSHORE CONSTRUCTION, CIVIL ENGINEERING, ENVIRONMENTAL WORKS

Graduate vacancies | Internships

Jan De Nul Group shapes both water and land.
We enable the production of offshore energy and maintain the depth of waterways. We build new ports and create extra land. We realize complex infrastructure works and erect any type of building. We tackle pollution in whatever form. For many generations already, the De Nul family invests in its people and in having its own equipment. We have a passion for business but also want to do things our way, which gives us a unique edge within the sector.
The vision, mission and values of Jan De Nul Group reflect our innovative, pioneering and socially relevant character. Driven by our widely disseminated corporate philosophy, we work together every day to build a better future. One team, one plan!

HOW TO APPLY

Apply via our Job website https://jobs.jandenul.com/

CONTACT

SUPERINTENDENT DREDING WORKS

Als superintendent ben je verantwoordelijk voor het volbrengen van de baggerwerken. Je organiseert het werk op een zodanige manier dat de vereiste standaarden en procedures met betrekking tot veiligheid en kwaliteit worden gerespecteerd. Je bent bereid om te werken op onze wereldwijde projecten volgens een 2:1 rotatiesysteem, hierbij verblijf je twee maanden op project, gevolgd door 1 maand verlof.

TECHNICAL SUPERINTENDENT ELECTRICAL INSTALLATIONS

Als Technical Superintendent Electrical Installations ben je verantwoordelijk voor de opvolging, van ontwerp tot inbedrijfstelling en onderhoud, van het breed pakket elektrische installaties aan boord van onze schepen: energy storage systemen, frequentiedrives, generatoren, low voltage en high-voltage switchboards,... . Je werkt vanuit het kantoor in Aalst, maar zal regelmatig voor langere periodes in het buitenland verblijven om o.a. activiteiten van de vloot of bij leveranciers op te volgen.

ELECTRICAL PROJECT ENGINEER OFFSHORE RENEWABLES

Als Electrical Project Engineer Offshore Renewables sta je in voor onze afdeling Electrical designs & Commissioning. Samen met toegewijde collega's leid jij het ontwerp en de integratie van hoogspannings- (HV), laagspannings- (LV) en nutscomponenten in een offshore WTG-fundering of een on- en/of offshore substation.
Je maakt deel uit van een afdeling die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw en de inbedrijfstelling van offshore elektrische installaties.

HYDROGRAPHIC SURVEYOR

De Survey-afdeling is verantwoordelijk voor de organisatie van de landmeetkundige en hydrografische opmetingen die uitgevoerd worden vóór, tijdens en na de bagger- of offshorewerken. Je staat in voor de installatie van de vele meetapparatuur. Hierbij wordt met de meest moderne apparatuur gewerkt: multibeam sonar, side scanners, laser scanners, etc. Je bent bereid om te werken op onze wereldwijde projecten volgens een 2:1 rotatiesysteem, hierbij verblijf je twee maanden op project, gevolgd door 1 maand verlof.

TECHNICAL SUPERINTENDENT VESSEL MAINTENANCE (België)

Als Technical Superintendent Vessel Maintenance zorg je ervoor dat het baggerschip en -equipment ten allen tijde technisch operationeel zijn. Elk project is anders en telkens opnieuw wordt de optimale configuratie samengesteld. En als het niet bestaat, maken we het zelf! Je bent bereid eventueel op termijn en in functie van de projectnoden voor langere periodes ingezet te worden op onze maritieme projecten wereldwijd.